Tijdregistratie op zijn simpelst!

TimeFlies.nl is ontwikkeld met één doel: jou tijd besparen door simpel en snel je gewerkte uren te registreren. In minder dan vijf minuten heb je een account, heb je de basisinstellingen aangepast aan je persoonlijke wensen en ben je klaar om te beginnen. Uren schrijven doe je via de website of via de mobiele apps.

Website

Via de website:

  1. Maak een project aan.
  2. Ga naar Uren schrijven in het menu.
  3. Geef aan wanneer en hoe lang (begin- en eindtijd) je gewerkt hebt aan een activiteit.
  4. Voeg eventueel een omschrijving van je activiteit toe.

Meer uren gemaakt dan je hebt geschreven? Geen nood, elke activiteit kan gewijzigd worden via de overzichten. Ga naar je week- of maandoverzicht, kies een project of activiteit en klik op bewerk.

Mobiele Apps

Met de TimeFlies app wordt uren schrijven nóg makkelijker. Heb je een iPhone of iPad, dan kun je de TimeFlies app gratis downloaden in de AppStore. Ook voor Android is er een app.

Uren schrijven doe je op dezelfde manier als via de website. Gebruik de ingebouwde stopwatch. Druk op Start wanneer je aan een activiteit begint en op Stop als je ermee klaar bent. Kies het project waarvoor de uren geregistreerd moeten worden en je administratie is weer bijgewerkt!


iPhone 4 Nexus One
iPhone Android

Overzichten

Nu je uren per project geregistreerd zijn, kun je overzichten bekijken, opslaan, printen en delen.

Overzichten bekijken

Je kunt je projecten en activiteiten op verschillende manieren bekijken. Per week, per maand of per project.

Overzichten opslaan

Je kunt alle overzichten opslaan als tekstbestand of Microsoft Excel-bestand. Gebruik deze overzichten voor je facturatie of urenverantwoording.

Overzichten delen

Werk je in een team en wil je je uren delen met je collega’s. Of werk je in een project waarbij een leidinggevende of opdrachtgever je uren wil kunnen inzien? Geen probleem, dat kan via Instellingen en de pagina Delen.